Conecteaza-te pe Twitter

Autoturism Ford furat din Spania, depistat în trafic de polițiștii de frontieră tulceni

0 Shares

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență a S.P.F. Tulcea, un autoturism marca Ford Mondeo care figurează ca fiind furat din Spania.

În data de 24.05.2014, în jurul orei 01.10, polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Tulcea au oprit pentru control, pe raza municipiului Tulcea, un autoturism marca Ford Mondeo, cu numere de inmatriculare spaniole.

În urma verificărilor a rezultat faptul că respectivul autoturism figurează în baza de date ca fiind furat din Spania.

Autoturismul era condus de cetățeanul român R.D. în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat în urmă cu două săptămâni, de la un cetățean român, fără a cunoaște faptul că acesta este semnalat ca fiind furat.

Verificările au mai stabilit faptul că certificatul de inspecție tehnică emis de autoritățile spaniole prezintă indicii de falsificare.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 2.000 euro, a fost indisponibilizat de polițiștii de frontieră pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ‘uz de fals’ și ,,tăinuire la furt’, fapte prevăzute și sancționate de art. 323, respectiv art. 228 din Codul Penal.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.