Conecteaza-te pe Twitter

Arestați pentru tentativă de omor

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 2.06.2014, începerea urmăririi penale față de suspecții A. I., de 17 ani, AMET IAȘAR și AMET LILIAN sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la omor.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în după-amiaza zilei de 1.06.2014, în jurul orelor 18,00, suspecții A.I., AMET IAȘAR și AMET LILIAN au pătruns fără drept în curtea locuinței vecinilor săi. Pe fondul unui conflict mai vechi, între suspecți și proprietara imobilului a avut loc o altercație, împrejurare în care nepotul acesteia din urmă, o minorul de 1 an și 6 luni, a fost lovită cu un ciocan în zona capului. Datorită loviturii aplicate, minorul a suferit un traumatism cranio — cerebral cu fractură de craniu și eviscerație de substanță cerebrală. Victima a fost operată de urgență, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 2.06.2014, față de suspecții A.I., AMET IAȘAR și AMET LILIAN s-a luat măsura preventivă a reținerii.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.