Conecteaza-te pe Twitter

Arestați pentru tâlhărie

0 Shares

Judecătoria Tulcea a dispus arestarea preventivă a 3 persoane pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie .

Marți, 28 octombrie a.c., B. Ion de 80 ani din com. Niculițel, județul Tulcea, a anunțat poliția că a fost bătut și tâlhărit în seara zilei precedente, în timp ce se afla la domiciliu, de mai multe persoane.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Tulcea împreună cu cei ai Postului de Poliție Niculițel au fost identificați autorii faptei, aceștia fiind A. Marcel de 39 de ani din loc. Niculițel, județul Tulcea, M. Ilinca de 26 de ani din localitatea Luncavița, jud. Tulcea și P.P. de 17 ani din localitatea Luncavița, județul Tulcea, care fuseseră reținuți, în baza unei ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei trei au fost încarcerați în Arestul IPJ Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.