CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Arestat pentru trafic de droguri

In ziua de 30.10.2013, poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, în cooperare cu D.I.P.I. au organizat o acţiune în vederea prinderii în flagrant a lui C. Cosmin, de 21 ani, din Tulcea, suspect de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Tânărul este suspect de oferirea spre vânzare către diferite persoane din mun. Tulcea a cantităţii de 50 g cannabis.
La aceeaşi dată, în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti la domiciliul lui C. Cosmin şi a altei persoane implicată în activitatea infracţională, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 grame de fragmente vegetale posibil cannabis şi 7 pachete cu foiţe pentru confecţionarea artizanală a ţigărilor.
La 30.10.2013, suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, în baza unei ordonanţe de reţinere, iar, la 31.10.2013, Tribunalul Tulcea a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.