Conecteaza-te pe Twitter

Arestat pentru tentativă de omor

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 11.01.2014, începerea urmăririi penale faţă de P. MIHAI sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.
Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în seara zilei de 11.01.2014, în jurul orelor 17,30, inculpatul P. MIHAI l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie, în mod repetat, în zona abdominală şi în alte zone ale corpului pe D.I., de 44 de ani. Leziunile produse au pus viaţa victimei D.I. în primejdie, iar pentru salvarea acesteia a fost necesară o intervenţii chirurgicală într-o unitate medicală specializată. La data de 11.01.2014, faţă de P. MIHAI s-a luat măsura preventivă a reţinerii, iar la data de 12.01.2014 s-a solicitat Tribunalului Tulcea arestare acestuia, cerere care a fost admisă, urmând ca cercetările să fie continuate cu inculpatul în stare privativă de libertate.
Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.