Conecteaza-te pe Twitter

Arestat după 27 de furturi în Danemarca

0 Shares

Polițiștii Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au prins și reținut pe Zadacencu Roman de 32 ani din județul Tulcea, urmărit internațional de către autoritățile judiciare din Danemarca, care au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru săvârșirea unui numar de 27 infractiuni, respectiv 25 furturi din locuinte și două tentative de furt.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la curtea de Apel Constanta cu propunere de arestare preventivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.