CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Amenzi pentru neîntreținerea carosabilului

În ultimele 24 de ore, la nivelul judetului Tulcea, peste 150 de politisti au actionat cu 50 de mijloace auto pentru a nu se înregistra persoane înzăpezite, blocate în trafic și expuse unor situații de risc, precum și pentru informarea populației, a conducătorilor auto, în ceea ce privește circulația rutieră pe drumurile publice. Totodată polițiștii au supravegheat modul de desfășurare a lucrărilor de deszăpezire a drumurilor publice.

Politistii tulceni au aplicat 3 sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri pentru neîntreținerea carosabilului, în valoare totală de 6615 lei și 4 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto, pentru nerespectarea regulilor de circulație în condiții de iarnă, în valoare de 3780 lei.

De asemenea, polițiștii tulceni au participat la salvarea a peste 25 de persoane care se aflau blocate în zăpadă pe drumurile publice.

Politiștii vor continua să acționeze zilnic pentru limitarea efectelor fenomelor meteo, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă conducătorilor auto să pornească la drum numai după ce s-au interesat cu privire la starea traseului pe care urmează să-l parcurgă și situația meteorologică existentă.

De asemenea, autovehiculele trebuie să fie echipate corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare — dezaburire funcțional etc.)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.