Conecteaza-te pe Twitter

Activitate cu impact European la Şcoala Gimnazială Nr. 16 Constanţa

0 Shares

Un grup de profesori din Europa vizitează Şcoala Gimnazială Nr. 16 Constanţa, marţi, 08.04.2014, în cadrul proiectului Comenius “Let`s make our world more clean and green”. Douăsprezece ţări – România, Grecia, Franţa, Spania, Norvegia, Italia, Slovenia, Letonia, Lituania, Anglia, Turcia, Polonia –derulează activităţi ECO pentru a face lumea noastră mai curată şi mai verde.

Scopul acestui proiect este să sensibilizeze şi să trezească interesul elevilor pentru protecţia mediului, realizând astfel că vieţile lor depind direct de calitatea mediului înconjurător.

Profesorii din ţările mai sus menţionate vor participa alături de profesorii şi elevii din Şcoala Gimnazială Nr. 16 Constanţa la derularea activităţilor din proiect. Elevii vor confecţiona obiecte din materiale reciclabile, se vor implica într-o paradă cu ţinute ECO,  iar în final vor viziona un program artistic cu dansuri şi cântece populare româneşti.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.