Conecteaza-te pe Twitter

Acțiuni antibraconaj: Controale și percheziții la Tulcea și Constanța

0 Shares

În perioada 25 – 28 noiembrie, poliţiştii Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) şi ai Serviciului de Poliţie „Delta Dunării”, în colaborare cu echipajul unei aeronave a Inspectoratului General de Aviaţie – Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol şi a comercializării ilegale a peştelui.
De asemenea, împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Tulcea şi IPJ Constanţa, au fost efectuate 7 percheziţii domiciliare în judeţele Tulcea şi Constanţa, la locuinţele unor persoane bănuite de braconaj piscicol, potrivit unui comunicat al IGPR.
În urma acestor activităţi, au fost constatate 17 infracţiuni, privind pescuitul şi acvacultura, precum şi o infracţiune de furt calificat. De comiterea acestor infracţiuni sunt bănuite 21 de persoane.
De asemenea, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare de 2.000 de lei.
Astfel, au fost confiscate peste 640 de kilograme de peşte, două ambarcaţiuni, şase motoare, un autoturism şi peste 12.500 de metri de setci monofilament. Valoarea totală a bunurilor indisponibilizate este de 41.000 de lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.