CMF: 41190008 ; Comandat de Partidul Social Democrat - PSD

Acțiune în zona deltaică pentru protejarea resursei piscicole

Peste 92 de kg. de pește, o ambarcațiune, un motor de ambarcațiune, un autoturism și 16 de plase de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurată în zona deltaică.

În perioada 12-15 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Delta Dunării, în colaborare cu lucrători ai Asociației Rezervației Biosferei Delta Dunării, au desfășurat acțiuni în zona Deltei Dunării, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol și cinegetic. În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat 5 infracțiuni, dintre care 2 prevăzute și pedepsite de O.U.G.23/2008 privind pescuitul și acvacultura și 2 prevăzute de legea 407/2006 privind vânătoarea și protecția fondului cinegetic, de comiterea cărora sunt bănuite 4 persoane. De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, o ambarcațiune tip Nufăr din fibră de sticlă, 1 motor de ambarcațiune, 16 plase de pescuit monofilament, în lungime totală de 1.000 de metri, un autoturism, o armă de vânătoare, 23 de cartușe de vânătoare, 6 lațuri pentru capturarea vânatului, 4 paragate conținând 100 de caramace pentru capturarea sturionilor și 92 de kg. de pește proaspăt.

Valoarea aproximativă a bunurilor ridicate în vederea confiscării a fost de 6.000 de lei.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.