Conecteaza-te pe Twitter

Accident rutier soldat cu vătămare corporală

În dimineața de 3 octombrie a.c, un bărbat de 24 de ani din comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Satu Nou, comuna Mihai Bravu, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un arbore. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concetrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei din municipiul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, fără a deține permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal.      

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.