Click pentru a te abona

Accident rutier în afara localității Babadag soldat cu trei victime

18 Shares

Un tânăr(19 ani)din localitatea Babadag, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 33 de ani, din localitatea Babadag,  care circula din sens opus.

În urma accidentului au rezultat trei victime, care au fost preluate de către ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducătorii auto aveau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Alte infracțiuni la regimul circulației rutiere

La data de 21 septembrie a.c, polițiștii Postului de Poliție Ostrov au depistat  în trafic o femeie de 27 de ani, din comuna Dăeni, județul Tulcea, care conducea un autoturism pe DJ222F, în afara localității Ostrov, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că proprietarul autoturismului, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Tulcea, i-a încredințat persoanei autovehiculul pentru a-l conduce pe drumurile publice, știind că aceasta nu poseda permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și încredințarea unui auto pentru a fi condus de o persoană care nu are permis.

În seara de 22 septembrie a.c, polițiștii Poliției Orașului Isaccea au depistat un bărbat de 23 de ani, din orașul Isaccea, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Isaccea, având o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În seara de 23 septembtie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în trafic un bărbat de 20 de ani, din comuna Nufăru, județul Tulcea, care conducea un autoturism în afara municipiul Tulcea spre localitatea Malcoci, comuna Nufăru, județul Tulcea.  Întrucât exista suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest și ulterior recoltarea de probe biologice, însă bărbatul a refuzat.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz al prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

18 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com