Conecteaza-te pe Twitter

Acces și participare la formare profesională continuă pentru creșterea performanței în domeniul turismului din România

0 Shares

Lansat la Tulcea, proiectul implementat de către Asociația Noul Val Constanța în parteneriat cu mai mulți agenți economici este finanțat prin Fondul Social European, Programul Operațional Dezvoltarea resurselor Umane 2007 – 2013 și se desfășoară în trei regiuni de dezvoltare cu o valoare totală eligibilă de 8.545.233,08 lei.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 – Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii, domeniul major de intervenţie 2.3 – Acces si participare la Formare Profesionala Continua.

Activitățile propuse prin proiect susțin contribuția la dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere și la creșterea competitivității economice, în general, și a sectorului de turism în particular, în condițiile imbunătățirii competențelor și creșterii gradului de calificare a forței de muncă angajată în acest sector. Grup țintă: 1536 angajati.

La conferința de deschidere au participat cca. 70 de persoane, solicitanți pentru cursurile de ”Administrator pensiune turistică” și ”Conducător ambarcațiune agrement”, lectori ai celor două cursuri de calificare, organizatori din partea beneficiarului de proiect, reprezentanți ai firmelor de formare și consultanță din Galați și Constanța, reprezentanți ai unor firme de profil din Tulcea.

“Prin acest proiect ne propunem creșterea nivelului de calificare pentru 1.536 de angajați, prin participarea la cursuri și obținerea unui certificat de calificare de nivel I, II sau III și, totodată, informarea cu privire la importanța nevoii de formare profesională continuă la nivelul sectorului de turism în regiunile Sud-Est, Nord-Est și București- Ilfov” spun organizatorii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.