Click pentru a te abona

Acces și participare la formare profesională continuă pentru creșterea performanței în domeniul turismului din România

0 Shares

Lansat la Tulcea, proiectul implementat de către Asociația Noul Val Constanța în parteneriat cu mai mulți agenți economici este finanțat prin Fondul Social European, Programul Operațional Dezvoltarea resurselor Umane 2007 – 2013 și se desfășoară în trei regiuni de dezvoltare cu o valoare totală eligibilă de 8.545.233,08 lei.

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordată din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 – Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii, domeniul major de intervenţie 2.3 – Acces si participare la Formare Profesionala Continua.

Activitățile propuse prin proiect susțin contribuția la dezvoltarea unei societăți bazate pe cunoaștere și la creșterea competitivității economice, în general, și a sectorului de turism în particular, în condițiile imbunătățirii competențelor și creșterii gradului de calificare a forței de muncă angajată în acest sector. Grup țintă: 1536 angajati.

La conferința de deschidere au participat cca. 70 de persoane, solicitanți pentru cursurile de ”Administrator pensiune turistică” și ”Conducător ambarcațiune agrement”, lectori ai celor două cursuri de calificare, organizatori din partea beneficiarului de proiect, reprezentanți ai firmelor de formare și consultanță din Galați și Constanța, reprezentanți ai unor firme de profil din Tulcea.

“Prin acest proiect ne propunem creșterea nivelului de calificare pentru 1.536 de angajați, prin participarea la cursuri și obținerea unui certificat de calificare de nivel I, II sau III și, totodată, informarea cu privire la importanța nevoii de formare profesională continuă la nivelul sectorului de turism în regiunile Sud-Est, Nord-Est și București- Ilfov” spun organizatorii.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com