Click pentru a te abona

Start în a XXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu”

0 Shares

Unul dintre cele mai longevive concursuri de gen, fără doar și poate că Festivalul Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu” a devenit un cap de afiș al manifestării muzicale pentru elevi de gimnaziu și liceu din țară. Elevi din 20 de județe ale patriei, precum și din Republica Moldova și Ucraina se vor întrece în măiestria muzicii clasice.

La deschiderea ce a avut loc joi, 17 mai, de la ora 18.00 la Palatul Copiilor, Consiliul Județean Tulcea a fost reprezentat de vicepreședintele Dumitru Mergeani.

„Consiliul Județean Tulcea este onorat să fie implicat, în fiecare an, în organizarea acestui eveniment de marcă al județului Tulcea, un spectacol al artiștilor din toată țara, dar și din Republica Moldova și chiar Ucraina, un concurs care reunește tinere talente.

Aș dori, pe această cale, să îmi exprim bucuria de a avea, astăzi, alături de noi pe fiica marelui dirijor, Ioana Georgescu Răileanu, președinte de onoare al juriului. Salut, de asemenea, prezența lui Alin Andrei Munteanu, elevul din Galați, de la Seminarul Teologic „Sf. Apostol Andrei“, care și-a adjudecat Marele Premiu al ediției de anul trecut”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea Dumitru Mergeani la deschiderea oficială a celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu”

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com