Conecteaza-te pe Twitter

168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române: „Contribuția Jandarmeriei Române la Marea Unire“

Inspectorul șef al IJJ Tulcea, colonel Ion Bordei a oferit diplome de merit cu ocazia sărbătoririi a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, pentru contribuția adusă în sprijinul Jandarmeriei tulcene în aplicarea dictonului „Lex et ordo“,  președintelui Consiliului Județean, Horia Teodorescu, primarului municipiului, Constantin Hogea, dar și reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Asociației Cultul Eroilor și Arhivelor Române.

„Puține instituții se pot lăuda cu o istorie de 168 de ani, așa cum o faceți dumneavoastră. Jandarmeria Română, alături de Armata Română și Biserica Ortodoxă Română s-au aflat tot timpul în topul încrederii românilor. Acest lucru este o încununare a activității dvs. Prezenţa activă a jandarmilor în viaţa comunităţilor locale, prin acţiunile desfăşurate cotidian, constituie principalul reper al statutului Jandarmeriei de forţă sigură, credibilă, stabilă şi eficientă a statului român.

Dorim să mulțumim și să vă aducem recunoștință pentru faptele pe care le faceți dvs, pentru implicarea activă în cadrul vieții sociale tulcene. Ați participat la toate activitățile socio-culturale și sportive, unde reușiți să asigurați, așa cum spune și dictonul dumneavoastră, Lex et ordo. Vă mulțumesc în numele domnului președinte Horia Teodorescu și vă doresc numai bine“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă :

Distribuie articolul

Google1YahooMyspace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *