Conecteaza-te pe Twitter

Acțiuni ale polițiștilor rutieri pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză

La data de 9 ianuariea a.c. polițiștii au continuat acțiunile pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel că, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din municipiul Galați, care conducea un autoturism în localitatea Garvăn cu viteza de 142 km/h.

În urma efectuării controlul asupra documentelor auto și a conducătorului auto, polițiștii au constatat faptul că bărbatul figura cu permisul de conducere suspendat.

În cauză bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă pentru nerespectarea regimului de viteză și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conform art. 335 din Codul penal.

Astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiști și în perioada următoare.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea reamintește conducătorilor auto că depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

*

Accident rutier în municipiul Tulcea

La data de 9 ianuarie a.c, un bărbat de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Isaccei, din municipiul Tulcea, a accidentat o femeie de 50 de ani, ani din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența alcoolului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și art. 338 din Codul penal.

91 total views, 9 views today

Adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă :

Distribuie articolul

Google1YahooMyspace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>