Click pentru a te abona

Deputat PSD, Mirela Furtună:“Amplificarea continuă a dialogului dintre România și Indonezia își va aduce contribuția la dezvoltarea cooperării în toate domeniile de activitate”

0 Shares

indonezia03 Deputatul PSD, Mirela Furtună, a participat la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților (al cărei secretar este), cu delegația Grupului parlamentar de prietenie cu România din Camera Reprezentanților a Republicii Indonezia.

“Avem deja relații tradiționale de prietenie cu Indonezia, țară pe care România o consideră un partener împortant în Asia. În cadrul lucrărilor ședinței de lucru dintre Comisia pentru politică externă a Camerei Deputaților și delegația Grupului parlamentar de prietenie cu România din Camera Reprezentanților a Republicii Indonezia, au fost evidenţiate bunele relaţii tradiţionale dintre cele două state, revigorarea relaţiilor bilaterale şi o prezenţă mai activă a României în regiune, prin menţinerea şi dezvoltarea unui dialog politic la indonezia04 nivel cât mai înalt, dezvoltarea relaţiilor de diplomaţie economică prin identificarea unor oportunităţi de investiţii, precum şi amplificarea continuă a dialogului în toate domeniile de activitate, inclusiv în ceea ce priveşte cooperarea împotriva terorismului şi pentru protejarea drepturilor femeilor şi copiilor. De asemenea, s-a exprimat satisfacţia privind susţinerea candidaturii României la Consiliul de Securitate al ONU, 2020-2021, de către Indonezia” ne-a declarat deputatul social democrat Mirela Furtună în cadrul unui interviu mai amplu privind activitatea comisiei al cărei secretar este.

“Aș sublinia faptul că  s-a analizat modul concret în care s-ar putea dezvolta schimburile comerciale, precum și cooperarea în domenii de larg interes și indonezia05 mă refer la energie, petrol și gaze, industria prelucrătoare, navală, material rulant, infrastructură și parcuri industriale, la agricultură și turism. Trebuie să vă spun că, din datele pe care le avem, exportul românesc către Indonezia a înregistrat o creștere cu 2,33% anul trecut, în speță,  35,48 milioane USD, în timp ce importul românesc din Indonezia a înregistrat o scădere de 6,22%, respective, 107,73 milioane USD.

Ne exprimăm convingerea că amplificarea continuă a dialogului dintre România și Indonezia își va aduce contribuția la dezvoltarea cooperării în toate domeniile de activitate, România acordând o atenție specială aspectelor economice” a conchis deputatul Mirela Furtună.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com