Conecteaza-te pe Twitter

“Astăzi votați pentru Delta Dunării” (deputat Lucian Simion). “Lucian Simion a fost cel mai bun Guvernator al Deltei. De asta l-ați și dat afară”(deputat Corneli Bichineț)

“Vorbim despre o lege benefică, necesară, pentru două dintre localitățile din Delta Dunării, despre comunități greu încercate de-a lungul timpului de inundații, de perioade de izolare absolută, două localități  în care oamenii au învățat să trăiască cu ineditul și farmecul deltei dar și cu apele care le-au distrus în mai multe rânduri gospodăriile și locuințele dar nu și amintirile. Rădăcinile”. (Lucian Simion)

“Lucian Simion a fost cel mai bun Guvernator al Deltei Dunării. De asta l-ați și dat afară ! Mă bucur că aduce o lege care face dreptate în Delta Dunării. Acest for legislativ ar mai trebui să reglementeze pescuitul, pentru că și localnicii trebuie să trăiască și, dacă puteți, puneți-l pe Simion iar Guvernator! “(Corneliu Bichineț)

Legea a fost adoptată cu 268 de voturi “pentru” dintr-un total de 274, un vot “împotrivă” și 5 abțineri.

213,845 total views, 1,534 views today

Adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă :

Distribuie articolul

Google1YahooMyspace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>