Conecteaza-te pe Twitter

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeteana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea anunţă desfăşurarea, în data de 20 octombrie 2017, a unei noi ediţii a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Acţiunea îşi propune să faciliteze contactul direct între angajatori şi persoanele interesate în obţinerea unui loc de muncă.

În acest sens, agenţii economici care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze A.JO.F.M. Tulcea, avand astfel prilejul sa-si recruteze personalul direct, fara intermediari, in functie de cerintele concrete ale locului de munca pe care il ofera.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare pentru absolventi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.

Absolventii unei forme de invatamint care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar si alte categorii de persoane au sansa de a intra pe piata muncii, la Bursa Locurilor de Munca pentru   Absolventi, ce va avea loc in data de 20 octombrie 2017.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 10,00 in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor din Piata Independentei nr. 1, numarul estimativ al locurilor de munca oferite de agentii economici va fi publicat in timp util de catre  AJOFM Tulcea.

228 total views, 1 views today

Adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă :

Distribuie articolul

Google1YahooMyspace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>