Click pentru a te abona

Începe școala: Ghiozdane pentru copii din familii defavorizate

0 Shares

„Începutul anului școlar îmi amintește de copilărie și de frenezia cu care ne pregăteam pentru prima zi de școală. Îmi place să văd copii cu ochii strălucind de bucurie atunci când primeșc daruri poate pentru că așa am fost și eu, de aceea am hotărât să organizez această acțiune: „Ghiozdane pentru copiii din familii defavorizate” ne-a mărturisit deputatul tulcean, Anișoara Radu.

coperta

„Acțiunea a început la Cerna, acolo unde m-am întâlnit cu copii și cu bunici care mi-au povestit despre ei, despre problemele cu care se confruntă și care mi-au mulțumit pentru ghiozdănelele noi cu care vor începe școala. Cu rezultate bune, sper eu.

untitled 6

La Măcin am avut parte de o surpriză extrem de plăcută: am găsit un grup mare de copii într-un spațiu amenajat de preotii Lungu Florin Dumitrel și Dobrescu Marius Ionuț în cadrul Parohiei Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, un Centru de zi unde copiii primesc mese calde, se pod odihni, au o sală de studiu care are nevoie de mobilier pe care mi-am propus să – l ofer din toată inima. A fost o întîlnire impresionantă pentru că vorbim despre copii care provin din familii defavorizate, copii care au învățat să zâmbească și să mulțumească lui Dumnezeu pentru faptul că mai sunt oameni cu suflet mare care înțeleg să-și ajute semenii aflați la nevoie. Le – am oferit ghiozdanele pentru școală și mi-au mulțumit într-un fel unic, care mi-a umplut sufletul de bucurie: au spus poezii și ne-am rugat împreună, mi-au promis că vor învăța bine și eu le-am promis să – i mai vizitez.

untitled 5

La Isaccea ne-am întâlnit cu copiii în parc, am vorbit despre școală și despre dorințe care uneori se indeplinesc dacă ești cuminte, harnic și ascultător. Pe tot parcursul acțiunii mele m-au însoțit tineriii social – democrați de la Tulcea sau membri ai organizațiilor locale ale PSD. Continui această acțiune la Niculițel și la Somova și sunt foarte mulțumită pentru faptul că am cunoscut copii absolut minunați, că le – am dăruit un pic de bucurie iar ei mi – au oferit unele dintre cele mai minunate momente trăite înt – o viață de om” ne-a declarat Deputatul tulcean, Radu Anișoara, seara târziu, după o zi plină.

0 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com