Conecteaza-te pe Twitter

Tineri din Măcin trimiși în judecată pentru deținere de produse etnobotanice

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au finalizat cercetările cu privire la doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

La data de 19 mai a.c., polițiștii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și au dispus sesizarea instanței de judecată cu privire la săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, de către un tânăr de 20 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea.

În fapt, polițiștii l-au prins în flagrant delict la data de 16 martie 2015, în timp ce ar fi deținut într-un autoturism pe care îl conducea pe raza comunei I.C. Brătianu, județul Tulcea, 3 pliculețe cu substanțe etnobotanice.

În același autoturism, polițiștii au identificat un alt bărbat de 26 de ani din oraș Măcin, județul Tulcea, care ar fi avut asupra sa 19 pliculețe cu substanțe etnobotanice.

Polițiștii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările și cu privire la bărbatul de 26 de ani din oraș Măcin, județ Tulcea, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fiind încheiat acord de recunoaștere a vinovăției, la cererea persoanei în cauză.

1,495 total views, 1 views today

Adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă :

Distribuie articolul

Google1YahooMyspace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>