Conecteaza-te pe Twitter

25.000 de ţigarete de contrabandă, sabie tip maceta și chef de scandal

0 Shares

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării 25.000 de ţigarete de contrabandă, transportate de un cetăţean român cu un autoturism marca Mercedes, în municipiul Constanţa.
În după-amiaza zilei de 9 octombrie, în jurul orelor 16.30, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa, aflaţi în misiune în municipiul Constanţa au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind pentru control un autoturism marca Mercedes, model C, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român, C.D., în vârstă de 61 ani, cu domiciliul în municipiul Constanţa. În urma controlului autoturismului au fost descoperite 25.000 de ţigarete mărcile Viceroy şi Ashima, fără a deţine documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de ţigarete de provenienţă R. Ucraina şi duty free, în valoare de 12.500 lei găsită în autoturism, iar mijlocul de transport, în valoare de 3.000 euro a fost reținut în vederea continuării cercetărilor. Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi evaziune fiscală, cercetarile fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În aceeași seară, la Tulcea, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipale au observat într-un auto Audi staţionat într-o parcare de pe str. Isaccei, trei bărbaţi oarecum agitați, cu un comportament suspect. La o verificare de rutină a autoturismului polițiștii au găsit o sabie tip maceta şi un box metalic. Proprietarului autoturismului, L. Dan de 24 ani din Tulcea, i s-a întocmit dosar penal conform art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/11991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.