Conecteaza-te pe Twitter

227 de kilograme de pește confiscat de polițiștii de frontieră tulceni

0 Shares

În data de 15.07.2014, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Tulcea au acţionat, alături de reprezentanţi ai Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, verificând o locaţie a unei societăţi comerciale situată pe malul canalului Dunavăţul de Jos.
În urma controlului a fost descoperită cantitatea de 194 kilograme peşte din speciile caras şi biban, pentru care administatorul societăţii comerciale, A.A., în vârstă de 57 ani, domiciliată în municipiul Tulcea, nu a putut prezenta documente justificative.

În aceeaşi zi, poliţiştii de frontieră tulceni l-au identificat pe cetăţeanul român L.L., în vârstă de 45 ani, care transporta, în bagajul personal, 33 kilograme de peşte din speciile caras, ştiucă şi biban, pentru care nu avea documente legale.
Bărbatul în cauză, domiciliat în judeţul Vrancea, a declarat faptul că intenţiona să comercializeze cantitatea de peşte.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 227 kilograme peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil conform procedurilor legale, iar persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea peştelui fără documente legale” faptă prevăzută şi sancţionată art. 64 din O.U.G. 23/2008 modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.