Conecteaza-te pe Twitter

100 kilograme peşte şi plase de pescuit interzise de lege, confiscate de poliţiştii de frontieră tulceni

0 Shares

În data de 04.08.2015, în jurul orei 14.10, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea au oprit pentru control, pe lacul Baia, o ambarcaţiune din tablă, în care se aflau cetăţeanii români D.G.C., în vârstă de 41de ani şi I.F. de 40 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.
În urma verificărilor, în barcă au fost descoperite 11 unelte de pescuit tip plasă monofilament, în lungime totală de 870 de metri, precum şi cantitatea de 100 kilograme de peşte din specia caras provenită din activităţi de pescuit ilegal, cu plasele interzise de lege.
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte care a fost predată la o societate comercială de profil, conform procedurilor legale, precum şi plasele de pescuit, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinerea sau utilizarea plaselor de pescuit tip monofilament”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 64, lit. k din O.U.G. 23/2008, modificată şi aprobată prin Legea 317/2009.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.